Zaterdag 24 september is het zover!

Beste buur,

Wat hebben we met zijn alle twee bijzondere jaren achter de rug. 
Gelukkig heeft iedereen weer van een vakantie kunnen genieten, is sporten weer mogelijk en kan iedereen zijn of haar hobby weer beoefenen. We kunnen elkaar weer volop ontmoeten.

Zaterdag 24 september is het weer Burendag
Dat leek ons een mooi moment om elkaar te ontmoeten! Zo kan iedereen uit de omgeving Liesbos kennis met elkaar en ons Gemeenschapshuis maken. We organiseren daarom op deze mooie dag een klein feestje. En iedereen is van harte uitgenodigd!

Bijgesloten vind je een folder over ons Gemeenschapshuis. Wellicht kennen we elkaar al, misschien nog niet. We hebben het Gemeenschapshuis de afgelopen periode in een volledig nieuw, fris jasje gestoken.

Ook hebben we verschillende activiteiten toegevoegd en kun je ook bij ons terecht voor een klein hapje en een kinderfeestje! Daarmee hopen we meer bekendheid te krijgen in de omgeving en een bredere groep mensen te bereiken. Meer hierover lees je in onze folder.

Voor zaterdag 24 september organiseren wij het volgende:

  • Een feest inclusief livemuziek en optredens, een bar, springkussen voor de kids en demo’s van de thema kinderfeestjes van SeliFeestje (zie bijgevoegde flyer).
  • Een kennismaking met onze keuken incl. lekker hapje
  • Aanwezigheid van alle verenigingen die hun activiteiten bij ons doen
  • Verschillende jeu de boules wedstrijden

Het allerbelangrijkste vinden wij dat jong en oud elkaar ontmoet op deze gezellige dag. Want beter een goede buur, dan een verre vriend.

De Liesbosche Burendag bij het Gemeenschapshuis Liesbosch zal duren van 15.00-20.00 uur.

We kijken uit naar jullie komst en ook vrienden, familie, kinderen en kleinkinderen zijn van harte welkom bij ons. Misschien juist leuk om de kids kennis te laten maken met SeliFeestje!

Tot zaterdag de 24ste!

Met vriendelijke groet,

Coby Eestermans
Voorzitter Stichting Liesbosch