voetbalveld op de schop

Het voetbalveld tegenover het gemeenschapshuis is al een aantal jaren in zeer slechte staat en was aan vernieuwing toe. Echter gezien de financiele situatie had het bestuur geen middelen om het voetbalveld een goede opknap beurt te geven. Dit jaar zijn er gesprekken geweest bij de voetbalclubs van KPJ en NPB om te kijken of zij ons hiermee konden helpen.
Tijdens de gesprekken moest het bestuur hun vertellen dat een financiele bijdrage door de Coronacrisis er wederom niet inzat. We hadden al vanaf begin maart geen inkomsten meer en onze exploitatie kosten lopen gewoon door. Toch bleven de gesprekken positief door gaan . Er lag inmiddels een offerte voor het bewerken en inzaaien van een nieuw veld. Nicky Caron zorgde voor de nodige sponsors en beide verenigingen zegde belangrijke financiele steun toe. Het financiele plaatje kwam rond.

Wij zijn erg blij u te kunnen mededelen dat er op of rond 1 juli een nieuwe grasmat wordt ingezaaid. De voorbereidende werkzaamheden zijn eind mei reeds begonnen. Eddy Roovers heeft bij de gemeente Breda gedaan gekregen dat we 2 gebruikte maar goede goals krijgen. We hopen begin september weer op het vernieuwde veld te kunnen voetballen. Wij houden u over het verder verloop van de werkzaamheden op de hoogte.