Tijdelijke sluiting gemeenschapshuis Liesbosch

De komende vier weken is het gemeenschapshuis gesloten. De afgekondigde maatregelen maken dit noodzakelijk. Wij hopen over 4 weken weer open te kunnen.

De gevolgen van de maatregelen voor de toekomst.

Gelukkig hebben wij met behulp van de regering (TOGS, NOW) en de gemeente Breda (bijdrage in de vaste kosten) onze financiele positie redelijk veilig kunnen stellen. Dat betekent dat we het gemeenschapshuis een ieder geval niet hoeven te sluiten en redelijk positief naar de toekomst kijken. Voorzichting maken wij plannen om in 2021 de herinrichting van ons gemeenschapshuis stapsgewijs vorm te geven. Een werkgroepje gaat alle onderdelen voor de renovatie uitwerken en budgetteren. Vervolgens proberen we susidies te verkrijgen. De gemeente Breda heeft toegezegd om ons daarbij te helpen. Hopelijk lukt het ons om voldoende financiele middelen vrij te maken.

Aanvragen voor de periode na de sluiting.

De reguliere bijeenkomsten worden gewoon ingepland voor na de sluiting. Nieuwe aanvragen zijn uiteraard zeer welkom! we hebben voldoende ruimte voor nieuwe activiteiten of eenmalige bijeenkomsten. Iedereen is weer van harte welkom medio november!

Bestuur gemeenschapshuis Liesbosch