Hartelijk dank aan het Oranjefonds & VSB fonds!

Ons Gemeenschapshuis heeft het laatste jaar een enorme metamorfose ondergaan. Alles is geschilderd en we hebben mooi nieuw meubilair. Zonder de subsidies van het Oranje- en VSB fonds was dat niet mogelijk geweest. De steun van beide organisaties hebben we gekregen, omdat we er alles aan doen om nieuw (jong) publiek naar ons Gemeenschapshuis te trekken. Maar ook de ouderen vergeten we niet. 
Dat lukt niet van zelf en daarom organiseren we allerlei activiteiten. Houd onze website in de gaten om te zien wat de komende tijd op het programma staat! 

In 2023 zijn we gestart met iedere twee maanden een brunch te organiseren. Dat doen we om jong en oud met elkaar kennis te laten maken. Het is leuk om onder het genot van een heerlijke maaltijd te kletsen met allerlei mensen uit de buurt, maar ook van wat verder daar buiten. Iedereen is welkom. Met de steun van het RCOAK kunnen we de kosten erg laag houden, zodat ook werkelijk iedereen kan deelnemen. 

Nieuwe activiteit:
We gaan het mogelijk maken om vanaf half juni tot half augustus te biljarten op woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur en donderdagavond van 19.30 tot 23.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en iedereen kan binnenlopen als hij een potje wil spelen. Op de woensdagmiddag kan bij mooi weer ook jeu de boules gespeeld worden in onze tuin.