Bestuur bezoekt bijeenkomst gezonde keuken!

Het Bestuur van het Gemeenschapshuis heeft een uitnodiging ontvangen van de Sligro en Team Fit om een bijeenkomst bij te wonen over gezonde voeding in sportkantines. Deze inspiratiebijeenkomst geeft een kijkje in wat er allemaal mogelijk is om gezond en lekker eten aan te bieden aan bezoekers van openbare gelegenheden. De twee bestuursleden delen hier hun ervaringen.

Proeven

Wat werkt er beter dan de hapjes te proeven en zo zelf te beoordelen dat gezond ook heel lekker kan zijn?  Tijdens de presentatie komen verschillende mogelijkheden voorbij. Een soepje, een variant op een tosti, een lekkere salade en een vegetarisch hapje…. En het is heerlijk!

Wat kunnen we er mee?

Natuurlijk gaan we niet van vandaag op morgen de kroketten en frikandellen eruit gooien en alleen maar gezonde dingen aanbieden. Daar zijn we ook helemaal niet op ingericht. Maar we kunnen wel een lekker soepje aanbieden. En misschien naast het broodje kroket ook een broodje gezond.

We gaan het bespreken tijdens een bestuursvergadering en misschien gaat het Gemeenschapshuis ook langzaam maar zeker mee in de trend naar een gezondere leefstijl.